Ramon Bruin

Ramon Bruin

Ramon Bruin

Vooral bekend om zijn 3D-tekeningen. In 2012 verwierf Ramon wereldwijde erkenning voor zijn eigen unieke stijl genaamd ‘Optical Illusionism’. Sindsdien is zijn kunst in meer dan 70 landen getoond.

Naast het creëren van optische illusies maakt Ramon ook schilderijen. De stijl van zijn schilderijen is een kleurrijke mix van (neo-)expressionism en popart, waarbij contrast de basis vormt. Waar blauw is, is rood, waar ronde vormen zijn, voegt hij hoekige vormen tot alles met elkaar samenwerkt. In sommige schilderijen zitten zelfs semi-realistische elementen die contrast vormen met het losse, wilde schilderwerk. Kleuren worden zwaar gemengd en versmelten samen tot een abstract gevoel.

Naast deze schilderijen toont Ramon ook nog een nieuwe serie grote tekeningen. In deze tekening wordt de vorm van het papier gevormd naar de tekening. Deze samenwerking geeft het gevoel van diepte. Door hier en daar gekleurde objecten in de compositie toe te voegen ontstaat er een bijzondere tekening met heel veel details.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u mij bereiken via mail info@ramon-bruin.com en www.ramon-bruin.com

Er komen geen producten overeen met de selectie